| Andreea201329cu a întrebat:

Salut! Am aparat dentar mobil si nu l-am mai purtat de 3 zile fiindca am avut o afta pe cerul gurii groaznica si daca puneam aparatul ma durea si mai tare si cand mi l-am pus iar nu mai sta bine pe dinti. Am incercat sa il rotesc si in fata si inapoi dar nu functioneaza in niciun fel, stomatologul are concediu pana in februarie si daca mai stau mult fara el nu va mai intra deloc, intra pe dinti destul de bine, dar atunci cand vorbesc imi cade.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Poarta-l asa cum poti, cat de mult poti.
Fa-ti o programare cand revine doctorita.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la alt cabinet stomatologic si roaga doctorița de acolo sa ti l regleze dar va trebuii sa plătesti.

| Neimportant a răspuns:

Este posibil ca aparatul să nu se mai potrivească perfect din cauza schimbărilor de poziție ale dinților în ultimele zile. Poți încerca să-l ajustezi ușor folosind un clește de dentar, dar cel mai bine ar fi să aștepți până la întoarcerea stomatologului pentru o ajustare corectă.

| Frank51 a răspuns:

Nu trebuia să-l scoți, acum trebuie să revii la un stadiu anterior, adică să-ți dea alt aparat care va avea efect pe mușcătura care a migrat înapoi.

Înainte să faci ceva vorbește cu medicul. Eu o am pe insta îi dau mesaj și-mi răspunde imediat.