anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am aproape 14 ani 165 cm si 57 de kg.Si am burta mare si ce ma enerveaza cel mai mult sunt sanii, mi-au crescut tatele zici ca sunt fata, nu suport cum mi se vede prin tricou.Cum as putea slabi? Dati-mi niste diete ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fără carbihidrați și amidon.

| CezaraEM a răspuns:

Renunta la fast-food, sucuri, dulciuri, chipsuri etc E greu, dar o sa reusesti! Si niste exercitii de gimnastica inainte de masa ar ajuta! Si nu mai manca dupa ora 18:00! E important happy sper sa reusesti!

| Alexnix1 a răspuns:

Mănânca multe fructe, bea apa nu mai manca dulciuri si chestii gen carne, bacon etc

| clarraxdxs a răspuns:

Daca consideri ca mananci mult si nesanatos ( lucru pe care nu l-ai specificat ), atunci pierderea in greutate tine doar de tine insuti. Incearca sa mananci in asa fel incat sa ti respecti corpul.
Ai 2 variante :
Prima :
Ai 3 mese pe zi si un snack dupa amiaza care consta intr-un fruct, toate astea pana in ora 20:00 cu portii nu prea mari de mancare.

A doua : Mananci 3 mese pe zi in timp de 8 ore si dupa nu mai mananci nimic. Uite cum vine asta. Spre ex : Te trezesti la ora 8:00, iei micul dejun la 9:00, pranzul la 13:00 si cina la 15:30. Dupa ora 16:00 nu mai mananci nimic pana maine dimineata. Se mai numeste si post intermitent.

Sau a 3 a varianta care tine tot de tine : Sport.

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic pentru o dieta adecvata.