Eu la 14 m-am apucat de fumat. 2-3 tigari.la inceput mentolate. aveam 1, 75 si 60 kg.de atunci au trecut vreo 13 ani...inca fumez si am 1, 76 si 62 kg. Ti se pare ca am mai crescut?! Regret si acum ca m-am apucat asa repede. Sfatul meu: LASA-LE! Iti zic din experienta. Ochi galbui, unghii galbui, degete+haine urat mirositoare, gura urat mirositoare, nu mai rezisti la efort, nu mai cresti, o sa ai cearcane.ce fata o sa stea langa tine? poate sta acum o pustoaica ca tine dar peste doi ani la liceu o sa stea langa unul inalt, binefacut, si cu miros placut
Fumatul nu opreste cresterea dar iti da boli de plamani, ficat si stomac ar fi bine daca ai renunta acum mai tarziu iti va fi foarte greu si plus ca iti va mirosi gura ca o scrumiera.
Nu cresti decat in prostie. fumatul dauneaza grav sanatatii, la 14 ani nu stii sa citesti? atata face fumatul, nu te ajuta la nimic, nu slabesti nu cresti nu nimic, decat poluezi aerul, cheltui bani, mirosi ca aurolacii si te imbolnavesti de toate bolile
Eu am auzit ca nu mai cresti si obosesti repede si ca si slabesti daca fumezi prea mult dar ai grija ca fumatul dauneaza grav sanatatii. Funda?
jacexoxo întreabă: