| cockye a întrebat:

Salut,,am aproape 14 ani si stau mult la calculator mai mereu sunt obosit. Daca dorm in timpul zile pot creste? Ajuta la ceva somnul?(sunt scund si slab) Eu fac sport fotbal, handbal dar nimic tot nu cresc. Multumesc.winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cresterea depinde de mai mult factori nu numai activitatea care o faci tu si da somnul de zi nu se compara cu cel de noapte.De aceea dorm oamenii noaptea.

| AndreeaBz a răspuns:

Statul la calculator nu e prea bun( nu afecteaza cresterea credlaughing ), stai calm, cunosc si eu o persoana de genu, am fost colegi si era foarte mic si slab (si el facea handbal) si intr-un an m-a ajuns, o sa cresti si tu happy, nu te panicahee hee

| tHeAnGeLoFwOrLd a răspuns:

Ia si tu niste vitamine, chestii de crestere.Doctoru' e cel mai bun in privinta asta.happy

| Nimeni_1295 a răspuns:

Salut,crede cit o sa-ti fie sa cresti o sa cresti.Nu depinde de dormit sau de stat la calculator.