| VladoiuDany a întrebat:

Am aproape 16 ani, 1, 91 m.(f. inalt), si 77 de kg! Intrebarea mea e daca e ok cum sunt acum, am greutatea normala la ce inaltime am? Parintii mei spun ca sunt slab, si le e frica ca ma inbolnavesc!
Fundaaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ICPreda a răspuns:

Salut!
Eu am 1, 94 am ramas asa din generala LOL! Am 88 de kg. Si eu la fel ca tine am avut momente cand eram speriat! Am consultat un nutritionist cu ani in urma, am fost si la doctor. Daca tu ai inaltimea 1, 91 greutatea normala trebuie sa fie cu 10 unitati mai mica, adica 81 kg. Eu la 1, 94 normal ar trebui sa am 84, sunt putin mai grasut sa zicem! Insa daca esti slab nu inseamna ca esti bolnav.
Ai grija de dieta si atat timp cat te simti sanatos si ai energie inseamna ca esti bine!
In speranta ca ti-am fost de ajutor iti doresc o zi buna!

4 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Ca si la fete la inaltimea ta ar fi bine sa ai 81 de kg la 1, 91
mananca natural dar creste cantitatea,fa sport ca sa se depuna uniform si continuati viata,zambeste,iubeste, fi fericit, te pup

| RoseJ a răspuns:

Daca mananci sanatos, nu te imbolnavesti. nu trebuie sa fii gras ca sa fii sanatos, eu optez pentru cei slabi, asta pentru ca si eu sunt slaba si ma simt ok asa. eu cred ca ai o greutate normala la varsta ta...

| RadioactiveUranium a răspuns:

Du-te la endocrinologie

| heLLbound a răspuns:

Pentru varsta ta esti foarte bine, stai linistit ca inaltimea ta raportata la greutate e foarte buna. La 77 de kg sa fi slab?
Parerea mea e ca te dezvolti foarte bine, nu esti nici gras nici slab.