| Ursulake a întrebat:

Salut, am aproape 16 ani. De 6 zile ma doare mijlocul, asa dintr-o data, nu m-a mai durut pana acum. M-am trezit dimineața cu durere de mijloc și nu mi-a mai trecut de atunci. Ce pot face? Ce credeți ca s-a întâmplat? Oare se poate sa ma fi luat curentul sau de la carat de lemne? Dar de la astea ma doare atâta timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Andrei5020 a răspuns:

Sigur te-a luat curentul, incearca sa stai cu geamurile inchise, sa nu faci efort fizic, poate ti s-a intins un muschi(parerea mea) si nu sta cu fata la foc(sau doar cu spatele), acestea sunt doar niste sfaturi, nu sunt doctor. Insanatosire grabnica laughing

| CLAU944 a răspuns:

Cred ca ai facut efort sau ai dormit prost cel mai sigur este sa intrebi un doctor specializat. Funda?