Du-te la sala, asa pui masa musculara. Asta inseamna ca ai nevoie si de un regim sănătos
Incearca sa mananci inainte de culcare, sau mananca si nu depune efort fizic, pur si simplu mananca si nu faci nimic, si eu eram slabanog, si pe mine asta m-a ajutat. Sanatate!
Stai așa că e mai bine, eu vreau să slăbesc și nu pot, bea acidulat acidul mărește volumul stomacului
Probabil metabolismul tau are arderile rapide.
Ai putea sa incerci in primul rand sa treci la o alimentație sanatoasa si la un program de sport. Te poti duce la sala sa pui masa musculara, dar probabil ai nevoie si de proteine sau ce se mai iau. In orice caz, atata timp cat alimentatia ta este adecvata, sanatoasa, n ar trebui sa ti faci griji
Nu exista arderi rapide, o persoana grasa consuma mai multe calorii ca una slaba, pentru un kg de grasime este nevoie de cateva mii de calorii numai pun la socoteala si metabolismul bazal plus ca slabi si se misca non stop si ei considera ca manca mult dar doar pe fuga
Isi garantez eu ca nu exista asa ceva, metabolismul functioneaza asa, el este adaptabil adica o parte din ce manci el arde, o parte se depune ca tesut adios, de exemplu daca de maine bag 20 de km organismul meu se va adapta va retine mai mult din alimentatie pentru ca sa nu slabesc foarte mult,ca sa nu ma infometez,dar cand esti gras grasimile se depun mai greu pentru ca avem nevoie de mai multa energie, practic un gras arde mai multe calorii ca unu slab, imagineazati cum ar fi daca am arde tot ce manca, am muri, in cursul evolutiei umane omul mereu a fost infometat asta a facut ca organismul nostru sa gestioneze energia foarte bine, si da trebuie mereu sa te misti mereu nu sa stai pe loc, de aia recomand mersul pe jos 10-15 km,urcatul scarilor, plimbarea cu cainele, practicarea unui sport gen inotul, fotbalul, baschetul, karate etc
Mergi la kfc sau la mc si intr-o luna nu mai dai jos burta
Anonimouse25163 întreabă: