AR trebuii sa stii, ca esti mare si sperma miroase f urat, daca nu te speli dupa ce te masturbezi. In plus, pe vreme de vara, se afc 2-3 dusuri si se schimba chilotul, iar penisul trebuie decalotata si spalat fffff bine cu apa calda si sapun!
Nici nu ma mir ca mirosi atat de urat, dus la 3 zile? Cine te-a educat asa?
As intelege daca este iarna si faci dus odata pe zi, dar la 3 zile, nu-i normal si nici sanatos!
Pune mana si fa-ti dusul zilnic, mai ales daca vrei sa se apropie de tine vreo fata.
Pe timp de vara, este obligatoriu 2 dusuri, cu apa calda si sapun, insistent la penis si anus.
Fac asta acum zilnic si tot sare tata cu guta pe mine ce fac zilnic
Si cand tata intreaba ce sa i zic.
Ca-i normal si sanatos sa te speli zilnic, iar vara, chiar de 2-3 ori pe zi!
Nici un parinte nu-su cearta copiul cand vrea sa se spele, inca nu am intalnit asa ceva.
Sunt chiar socata sa inteleg, ce prinati te-au educat pe tine sa te speli odata la 3 zile... asa ceva mai rar gasesti.
Dar hainele, la cate zile le schimbi?
Este vara si apa se incalzeste de la soare, deci, nu-ti trebuiesc lemne sa o incalezsti sau motive sa nu te speli, dar un copil care nu are nici cunostinte minime de igiegna, este teribil de rusinos si nesanatos.
Nu-i nimic, inveti acum ca trebuie sa te speli zilnic, ca sa poti sa mergi la scoala, sau sa te intalnesti cu prietenii si sa puti. Nu-i normal, ca lumea fuge de dine si toti te vor face "imputit".
Apa si sapun se gaseste peste tot, atat de ieftina, ca nu ai motiv sa spui ca nu ai bani sa te speli.
O dată la 3 zile? Man, suntem în mijlocul verii la 30-33 grade.
Cum dracu' să nu miroși dacă stai 3 zile cu transpirația pe tine?
Obligatoriu duș cel puțin în fiecare dimineață.
Normal e și dimineața și seara. Un duș rapid cu un singur rând de șampon sau săpun, nu trebuie să pierzi juma' de oră.
Pai ai mei fac ca toate alea. Ca cum sa fac asa des
Dus o data la 3 zile?
Pai zilnic trebuie... si de 3-4 ori daca simti nevoia si tranpiri mai mult din diferite cauze.
Spalat bine si sters la fel de bine si rezolvi problema.
Pai si ce le zic alor mei ca ma iau la întrebări