| danutu2001 a întrebat:

Salut, am aproape 17 ani. Si am o problema ff mare. De la penis (scuzați exprimarea) imi vine un miros ciudat cam de 2 3 săptămâni. La început credeam ca e miros de la sosete sau de la picioare ca miros asa. Chestia asta parca tin minte ca e dupa ce m-am masturbat dar nu-s sigur, masturbarea asta e prima dupa cam un an. Si gen dupa o zi ce fac dus si transpir acolo începe sa miroasă. Si cand am avut polutii nu mai mirosea asa se oprise. Nu mai mirosea dar a revenit. Va rog ajutati-ma. Si apropo eu făceam dus pana acum o data la 3 zile. Si fac la fel si acum... Dar nu stiu ce sa fac ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

E vara, spalate mai des.

| Hammurabi a răspuns:

O dată la 3 zile? Man, suntem în mijlocul verii la 30-33 grade.
Cum dracu' să nu miroși dacă stai 3 zile cu transpirația pe tine?
Obligatoriu duș cel puțin în fiecare dimineață.
Normal e și dimineața și seara. Un duș rapid cu un singur rând de șampon sau săpun, nu trebuie să pierzi juma' de oră.

| danutu2001 explică (pentru Hammurabi):

Pai ai mei fac ca toate alea. Ca cum sa fac asa des

| alina2k18 a răspuns:

Dus o data la 3 zile?
Pai zilnic trebuie... si de 3-4 ori daca simti nevoia si tranpiri mai mult din diferite cauze.
Spalat bine si sters la fel de bine si rezolvi problema.

| danutu2001 explică (pentru alina2k18):

Pai si ce le zic alor mei ca ma iau la întrebări