Salut.
Am aproape 21 de anii,știți cum îmi pot da seama dacă am ADHD? Eu ma gândeam ca am pentru că cum v-am mai zis, sunt hiperactiv, cand sunt cu mai mulți și ceilalți spun ca sunt nebun(asa cred eu) nu stiu dacă fac asa din cauza anxietății sociale și a emoțiilor sau de la ADHD si mai știu faptul cand lucram în construcții imi uitam mereu mănușile în alte locuri și nu mai știam unde le-am pus, de fiecare data pățeam asta, voi ce credeți?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doamne ferește, acum 30 de ani nu se știa de astea, iar acum, brusc, 30% din populime e trasă pe tratamente cu psihotrope pentru „adehașde", „anxietate" sau „malasatiubitaimiiauglanda"...
O da, dragu' de el...
O să vadă el pe naiba când și-o găsi „iubireavieții" și-o să-i pună aia treizeci de întrebări în șaizeci de secunde și să-l păzească Dumnezeu și Măicuța Domnului să n-aibă răspuns la toate cu toleranță de plus/minus cinci secunde...
Să vezi acolo adehașde...
Răspuns: „citește, bă, Contele de Monte Cristo!"
Avantajul e că acum, chiar cu barba până la, ăăă... până la... drace, nu știu cum să zic, până la „dânsa", nu sari în ochi, că la câți copii din ăștia imperbi își cresc mizeriile alea pe față, nici nu mai contează.
Bă Vartej de Cotroceni ce I cu tine?, ti s-a aplecat de la pepenu care l ai mâncat? N a fost copt sau ce I cu tine, ăsta de te incalțai cu bocanci lu tactu cand veneai la 6 dimineața din Club și iti găseai pe ma ta Mare cum te aștepta cu varga la ușă
Fii serios.
Vorbeam cu altcineva.
Ție ți-am răspuns: termină cu prostiile, că n-ai nimic. Sport, activitate, și ești OK. Nu te băga pe cine știe ce medicație inventată de bandiții ăștia din farma, că te leagă pe viață, și te nenorocești. Serios vorbesc.
Sunt.
ADHD e o chestie inventată, pentru a aduce copii în schemele de medicație cu psihotrope.
Am făcut un studiu acum cinci ani, exact pe tema așa-numitelor „afecțiuni psihice", am citit DSM-ul și ICD-ul din doască-n doască, și te-ai îngrozi dacă ai vedea statisticile...
E foarte complicat și foarte mult de explicat, dar, în esență, la data respectivă, 30% din copiii sub zece ani doar din SUA se aflau sub tratament cu psihotrope ce pot induce autism, depresii majore, accese de violență, automutilare și suicid.
La ora asta, procentul e semnificativ mai mare, în plan global, întrucât anii de izolare din cauza covrigului au nenorocit milioane de oameni, mai ales copii, iar simptomele generate de izolare sunt tratate drept „boli psihice", și asta îi leagă de medicație toată viața.
E simplu: farma încasează paralele, pacienții încasează tot ce-i mai rău, pe banii lor.
Gândește-te că în DSM există „sindromul creativității" și „sindromul matematicii" enumerate ca „afecțiuni psihice".
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.139.235.59) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro