Daaaaaa, imi doresc un jandarm miop care sa ma calce pe orice demnitate umana as mai avea si apoi ca sa nu uite, sa imi dea amenda pentru "deranjarea listii publice", ca doar dupa ora 22 daca vrobesti cu ton normal poti sa trezesti cartierul, iar judecatorul sa fie sigur de asta dupa ce face piulitia recurs
iti doresc succes sa fii deasupra oamenilor obisnuiti si sa te faci piulitist/jandarm!
Dumneavoastra cred ca aveti antecedente de asa ceva, ce intrebare am pus eu si ce ati raspuns dumneavoastra, sunteti putin frustrat.Nu neg ca sunt si jandarmi/politisti corupti, dar ce va face sa credeti ca voi fi eu acela?
Imi cer scuze, SINCER, sper din tot sufletul ca tu sa fii ala care nu ajunge sa isi bata joc
intr-adevar am antecedente, dar, imi place foarte mult pe cineva care raspunde si se comporta ca un om normal, cum ai facut tu
si nu ca cineva cu atitudine superioara ca daca a vazut n cazuri atunci, fiecare persoana pe care o intalneste e un rahat
PE SCURT, iti doresc success sa devii jandarm, SI MULT MAI MULT SUCCESS SA RAMAI FIINTA UMANA
Multumesc frumos
Cristi112 întreabă:
GeorgeMihai întreabă:
dobrin1019 întreabă: