anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am auzit că anemia e atunci când te ridici brusc de pe scaun/ din pat și amețești și eram curios dacă mai am și alte simptome și... am găsit: - oboseală cronică ( cum mă trezesc, mă ridic din pat și fac ceva și simt că am muncit 3 săptămâni și-mi vine să mă duc din nou în pat. dar nu pot adormi )
- letargie ( debea după o oră de stat în pat noaptea adorm, sau mai mult )
- greutate în respirație ( câteodată respir greu, dar asta o aveam când eram mai mic din cauza lipsei de calciu, acum. e mai bine )
- astenie ( după cum bine am zis )
- slăbirea vederii ( port ochelari, dar câteodată văd mai înțețoșat decât de obicei )
- insomnii...
- palpitații ( câteodată mă înțeapă foarte tare în zona inimii - nu știu dacă inima - și trag aer repede în piept și-mi revin )
- amețeli.
- cefalee
Și am dat și de-un simptom care chiar m-a îngrijorat să zic așa, că am picioarele ( cam la nivelul gleznelor, pe acolo ) umflate.

N-am fost la doctor, ar cam trebui să vorbesc cu părinții dar nu cred că ar vrea ei să mă creadă doar că m-am uitat după simptome și să merg la o consultație, momentan aș vrea să știu cam ce ar trebui să fac.

P.S.: Când eram mai mic am avut lipsă de calciu și gastrită.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dominus94 a răspuns:

In cazul acesta, ar trebui neaparat sa consulti un doctor. Mai bine acum, decat cand o fi mai rau...

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, ar trebui sa vorbesti cu parintii tai sa te duca la un consult, daca iti este frica de doctorii ii poti ruga sa te duca la o clinica particulara ei se vor purta foarte frumos cu tine. Nu putem sa-ti dam un diagonostic daca e anemie 100% sau nu, doar un medic poate! Te rog sa vorbesti cu parintii tai.