| costynel2000 a întrebat:

Salut. Am auzit pe cineva ca daca ai hemoroizi externi baile ar favoriza procesul de vindecare. Si acum va intreb pe voi ce sfaturi imi dati. Adica baie cu apa calda sau rece sau de nici un fel? P.S: deja folosesc o crema de cateva zile

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Igiena favorizeaza vindecarea.
Apa calda dilata pielea si o curata in profunzime, apa rece o contracta si bineinteles ca o curata mai superficial.
Drept urmare, apa calda e mult mai ok.
Personal prefer dusurile, am pielea mult mai ok dupa ele, decat dupa o baie. Mi se pare mai corect sa se scurga apa cu microbi de pe tine, decat sa stai cateva minute cu tot corpul in acei microbi. Mai ales cand ai o problema.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Baie (stai cu fundul în lighean) cu apă cât de caldă poți suporta.

| MorcovMajestic a răspuns:

Cum adica de niciun fel?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu se vindecă cu băi.

| Alex1322 a răspuns:

Spalat la fund cu sapun dupa ce faci. Asta este pentru bube care ustura sa nu mai usture