| onofreie a întrebat:

Salut, am avut buzele crapate / uscate acuma o saptamana, mi-au trecut dar in locul unde erau uscate pe buza o ramas o culoare ciudata si se vede urat, ceva pareri cu ce ar trebui sa folosesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AnnnaMarrria a răspuns:

Nu balsam de buze si rujuri. Alea iti usuca buzele dupa! Cea mai buna cu efect garantat(propria-mi experienta) este vlicerina boraxata. Se gaseste la farmacie. poate ai mai auzit de "badijonaj". glicerina se foloseste pentru bubitele din gura (aftele) de obicei dar o poti folosi si pe buze, a doua zi le ai complet refacute

Răspuns utilizator avertizat
| jmekerashu a răspuns:

Mie mereu mi-a ajutat un remediu naturist pregătit de bunica - alife din ceară de albini cu ulei de măsline. Se pregătește foarte ușor - ceara se topește în ulei după care se toarnă o cutiuți și se pune la rece. După care se folosește ca oricare caremă. Poți să încerci și alte remedii de aici - http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-buzele-crapate

Culoare e alta pentru că ai un strat nou de piele. Peste câteva zile își va reveni. Sănătate!

| bibianca20003 a răspuns:

Foloseste un luciu de buze sau o crema speciala din farmacie... daca 7qtau t ls k ii cam