| AndreiGaraiacu a întrebat:

Am avut entorsă la piciorul stâng, iar după ce am scos ghipsul și fașa doctorul a spus că piciorul este perfect. S-a refăcut foarte bine. Aș vrea totuși să știu, cum aș putea să mă recuperez, ce exerciții ar trebui să fac pentru a merge din nou normal. Am mers o săptămână cu 2 cârje, acum merg cu o cârjă, dar tot nu pot călca pe picior.
Vă mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai nevoie de ceva recuperare medicala. Medicul tau de familie, examinand toate documentele de la ortoped si piciorul tau,. iti va spune ce trebuie sa faci in continuare.

| alessia5158 a răspuns:

Daca esti asigurat, du-te la medic sa-ti faca o trimitere la fiziokinetoterapie. Nu face nimic de capul tau!

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Rasunsul la aceasta intrebare, in mod normal trebuia sa ti-l dea tot doctorul.Se pare ca nu ai avut parte de cel mai bun.N-am sa ma pun in pielea unui doctor bun, daca-l gasesti el iti v-a da cel mai bun sfat.Aici ai sa gasesti doar pareri, nu rezolvari.