| Zbzuzu a întrebat:

Am avut fimoza,dar acum imi pot decalota penisul cand este in erectie,dar doar cu mana,nu se decaloteaza automat(de ieri pot face acest lucru).Am o problema:Capul este lipit de niste piele si nu pot sa il desfac, dar am vazut ca este putin desfacut in partea din fata, cam 1 cm.Cum fot sa il dezlipesc? Ma cam jeneaza.Am 12 ani btw. Vreau o metoda nonchirurgicala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ori de cate ori ai posibilitatea sa o faci, tragi de pielea preputiului putin cate putin pana vei reusi sa-l dezlipesti complet. Este nevoie de timp, de multa rabdare cat si foarte multa determinare chiar si daca mai apare si senzatia de durere. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aplică niște vaselină, cremă cosmetică în zonă și încearcă cu procedeu lent să înaintezi câte puțin.

| DoctorGherman a răspuns:

Salut,nu îți pot scrie in privat deoarece am status de membru junior, lasă-mi tu in privat un id de mess sau un nr de tel pentru whatsapp! Multumesc!