| VelaJohnny a întrebat:

Am avut multe luxatii la viata mea, si mereu mergeam la un nene, care, cu cateva miscari ale mainii sau piciorului, isi dadea seama unde este problema si punea la loc tendoanele. Dupa trebuia sa stau cu mana legat o vreme. Faza e ca nu stiu cum sa caut pe internet acea procedura, e mai complicat la spital, e dureros si trebuie sa fiu anesteziat conform unor surse gen wikipedia sau alte siteuri ce discuta subiecte medicale de genul, deci mai usor scap cu practica asta. Deci, un nume, o sursa ceva pe internet de unde ma pot documenta despre ce facea nenea acela as vrea. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu ai cum sa inveti asa ceva prin tutorial, asta nici direct de la vraci nu se invata usor, si oricum vraciul invata pe cine crede el. Mergi la medic, multumeste-i Domnului ca nu ai nevoie de o transfuzie de sange.

| VelaJohnny explică (pentru minrest):

Nu e vraci, nu foloseste credinta sau puteri supranaturale, mai degraba ceva gen ce a zis 4StarLight. Mersi de sfat totusi!

| 4StarLight a răspuns:

Nu este bine să practici așa ceva acasă, omul acela poate avea o facultate legat de așa ceva, normal că există o anumită tehnică și dacă ar apărea Youtube s-o învețe toată lumea acei oameni n-ar mai avea din ce trăi? L-ai putea întreba personal cum procedează, cred că ți-ar răspunde dar la fel, nu cred că ți-ar recomanda s-o faci singur
P. S. Poate există un curs gen 'Prim ajutor' prin intermediul căruia poți învăța happy

| anoniiim1807 a răspuns:

Daca citești ceva pe internet nu înseamnă ca e neapărat adevărat.winking
Mai bine mergi la spital si îți vor face exact ce e de făcut decât sa faci tu nu stiu ce si sa îți faci mai rau.winking