| alexxxxxxxxxx a întrebat:

am avut o carie la o masea si am mers la dentist
prima data mi-a pus o substanta pentru "omorarea" nervului
peste 10 zile mi-a scos nervul si mi-a pus ceva calciu, nu mai stiu cum se numea
era ca un fel de ghips
peste 10 zile mi-a pus plomba interioara
dar caria era la margine si cum dentista mi-a pus plomba cat sa fie la nivel cu restul dintelui, plomba s-a macinat si a ramas atat cat sa nu mai cada de acolo
ma tem pentru ca nu stiu daca trebuia sa se intample asa
voi mai merge odata peste vreo 3 saptamani
dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| frankyminune a răspuns:

Schimba dentistul prietene. Eu am pus plombe în România dar și în Germania și la fiecare dinte sau măsea le-am făcut intr-o singură ședința. Dacă ești aproape de Arad iți pot recomanda o doctorița foarte buna. Bafta

| SorMD a răspuns:

Nu-i nimic strasnic, asa trebuie sa fie, carie la curatit, nervul la scos ca sa nu te mai doara pe urma ti-a pus o plomba temporara pentru curatire, apoi ti-a pus plomba permanent la care ia si-a luat forma nevoit