| shummyalberto a întrebat:

Salut am avut piatra la sfarc de la 11 ani si acum am aproape 15 fac sala de 8 luni si antrenorul mi-a spus ca pot trata asta (fiind probabil vorba de ginecomastie) cu tamoxifen
si mi-a adus 30 de pastile
Dar mama si tata nu sunt de acord ca cica pot pati ceva grav de la ele ca multi copii au murit de la pastile nepotrivite si ca nu ar fi bine
deci am devenit obsedat, ce pot sa fac e bun tamoxifenul pot patii ceva de la el mie mi s-a spus ca e foarte bun si antrenorul mi-a zis si alti baieti de la sala
ajutati-ma va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Nu cumva sa faci tratament aiurea!
Neaparat sa te duci la un consult de specialitate, doar medicul iti poate da tratament.

2 răspunsuri:
| Marius1985 a răspuns:

Du-te intai la medic. dar in principiu r trebui sa fie ok, tamoxifenul este folosit de sportivi. citeste aici, iti faci o idee: http://steroizi.ro/steroizi/nolvadex_tamoxifen.php
dar pentru o problema medicala cel mai bine este sa te duci la medic; daca ai problema asta de la 11 ani sia cum ai 15, eu zic ca aia steptat destul, trebuia sa te duci (la varsta ta a te duca parintii, de fapt) cum a aparut problema. Spune-le parintilor s ate duca la emdica, sa nu se agraveze daca este ginecomastie, pentru ca apoi nu mai scapi de ea decat prin operatie.

| alexxxxxxxxxx1999 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te duci la un medic specializat, apropo am aceeasi problema, doar ca am 14 ani