| Fluffee_2398 a întrebat:

am baut dupa unul apa si mi-au aparut 3 herpesuri mici si unul mai mare care nu stiu cum i-am rupt coaja m-am dat cu aciclovir dar nu are efect cu ce sa ma dau? imi trece pana pe 3 iunie? am banchet?; x FUNDITA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| antimulte a răspuns:

Daca e herpes iti trece sigur... Spala zona afectata cu ceai de musetel caldut si neindulcit, sau daca vrei ceva si mai sigur mergi la farmacie sa iti dea un unguent pentru asa ceva ca nu e scump.
BAFTA!

6 răspunsuri:
| maryale a răspuns:

Iti trece sigur pana atunci... pune seara pe el pasta de dinti sau smantana.ca ti se usuca si cade(iti recomand pasta de dinti)

| Rumi a răspuns:

Incearca sa te dai cu strugurel de Aloe Vera, si cred ca iti va trece pana pe 3 iunie. Succes!

| b3b3ko a răspuns:

Dati cu coada unde-i pisici la gura, merge ca am avut si eu di am facut la fel.

| NoName1234 a răspuns:

Iti trece pana atunci chiar si daca nu te mai dai cu nimic nu te ingrijora happy Compeed e un plasture de herpesi. E foarteee bun. Mie imi apar herpesi daca sunt fericita (stiu ca suna ciudat dar exista oameni carora le apar dupa emotii) si cand vien ziua mea sau ma duc in anglia sau ceva imi apare un herpes...Da e super enervant. Mrg ce vreau sa zic e ca cea mai buna chestie e Compees pentru ca trece foarte repede cu el. happy

| Kity22 a răspuns:

Incearca crema Aceclovir e foarte buna happy

| All3 a răspuns:

Lasa-l asa cum e, intr-o saptamana trece... happy