| CosminBone a întrebat:

Salut.Am baut ieri oleaca cam mult, am baut 2 pahare de vin rosu si jumatate de sticla de vin alb si ideea ca mi s-a facut rau, am vomitat si dupa m-am culcat, dar ideea ca acum parca ma mai simt putin rau, parca ma doare si stomacu oleaca si capu. Am 16 ani si stiu ca am exagerat cu bautura.Beau foarte rar.Acuma ce pot sa fac sa imi revin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa bei foarte multe lichide, sa mananci ceva usor (branza de vaci, iaurt, paine prajita, o supa, o salata) si sa stai in pat. O sa-ti treaca pana maine. Timp de minim 6 luni va trebui insa sa iti protejezi ficatul ca sa se refaca: sa mananci usor, fara chimicale si prajeli, mai mult fructe si legume, lactate si carnita fiarta, sa nu iei medicamente hepatotoxice, sa nu pierzi nopti si ami ales sa nu bei alcool.

| Adry05 a răspuns:

Sa mai dormi dupa-masa, sa iesi la aer rece si sa mananci chestii usoare.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu știu cât de eficiente sunt sfaturile acestea, dar altădată încearcă să bei moderat, dacă tot ești fan al alcoolului.
http://www.csid.ro/......-12167443/
http://www.libertatea.ro/......re-1143207

| Tr?ie?teClipa a răspuns:

Cui pe cui se scoate.

| TheAce a răspuns:

Buna Cosmin. Din fericire te asigur de faptul ca in maxim 2 zile efectele mahmurelii puternice vor disparea cu totul. Partea buna cu mahmureala e ca ne face sa invatam din propriile greseli. Tine acum doar de tine sa nu mai comiti aceleasi gafe. Recomand ceaiurile, o ciorbita calda si muraturile. Ah da, si alcoolul cu moderatie iar asta dupa varsta de 18 ani.

| octav005 a răspuns:

Pai zeama de muraturi, s-au bea multa apa minerala

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Dai cu bere ca iti revii!