| andramaria088 a întrebat:

am baut o gura de bere si dupa 5 minute m.am aprins la fata si imi arde fata ca focul ca si cum as fii iritata, e a 3-a oara cand mi se intampla asta! va rog frumos sa imi raspunda cine stie ca mie ft frica! Si fara baza va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Gabi696969 a răspuns:

Ori te încălzești foarte tare de la bere. Ori esti alergică. Nu am inteles foarte bine ce ai descris. Diferenta dintre alergie si înfocate o stii.

| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Sigur esti alergica..nu mai bea ca iti faci rau.

| andramaria088 explică:

Nu obisnuiesc sa beau bere sau alt tip de alcool doar cate o gura la ocazii sau ceva...dar deja e a 4 oara cand mi-se intampla! sad ....de exemplu: Am fost de curand la o petrecere si am baut o gura de vin si acelasi lucru mi.sa intamplat....deja mi-e frica! oricum stiu sigur ca n-o sa mai beau nimic ce sa aiba legatura cu alcoolul! sad sad