| bogdan4cognkac a întrebat:

Salut! Am carii cam pe toate măselele și eu început sa ma doară, o măsea chiar s-a și rupt vreo jumătate. Cam cat ar costa îndepărtarea cariilor și plombarea și încă ceva, este o procedura grea de făcut? Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Numai un dentist îți poate spune "cam cât costă", și numai după un control.

Ce-ar fi să vizitezi unul? Nu de alta, dar ai întârziat deja vreo cinci ani, și se pare că dacă mai aștepți mult o să rămâi fără dinți în gură.

| KarlLagerfeld a răspuns:

Între 900 de lei sa îți pună coroana și chiar 1800 la o singura măsea. Depinde de cabinet

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Eu am plătit 1600 pe o masea(tratament de canale plus plomba) și 1200 pe o coroanalaughing
Dacă are o carie mica... începe de la 400 de lei(aici unde sunt eu asa e)

| KarlLagerfeld a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Depinde de cabinet și din ce material e coroana, dar minim e 900 de lei pentru o măsea cu totul -1000 de lei.
Are carii peste tot, o sa îl rupă la buzunar, mai bine își pune dinți fixi cu 2500 de euro, 4000 cat o fi! Daca are parodontoza nu o să reziste coroanele mult timp cad cu totul.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Apai asa e. Unde sunt eu preturile is prea mari și orașul e prea michappy
Pe un implant mi-a cerut 10000 de lei...da de undelaughing

| KarlLagerfeld a răspuns (pentru annonimaaaa555):

De aia zic mai bine sa își pună dinți fixi, cu 5000 de euro își pune și dus și jos in 24 de ore
In alta parte e mai ieftin la Moldova gen, am auzit ca și la unguri

| DrMihailoviciS a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Vezi că ai uitat 2 ficați și un plămân de donat! Că mna...

| annonimaaaa555 a răspuns:

Prețul variază între 250 și 400 lei per măsea, (daca caria e mica). Dacă ai multe carii, costul total poate fi ridicat. Procedura nu este grea, (nu simti nimic si la un dinte durează maxim 1 ora)dar dacă infecția este avansată, poate necesita tratamente suplimentare. Eu de exemplu pe un singur dinte, la care s-a făcut și tratament de canale, am plătit 1600...la celalalt, ce a avut o care mai mica, 400 la celalalt care avea o carie mai mare, dar nu pana la nerv, am dat 700... încearcă să găsești o stomatologie care lucrează cu CAS(Dacă ai asigurare de sănătate)