Numai un dentist îți poate spune "cam cât costă", și numai după un control.
Ce-ar fi să vizitezi unul? Nu de alta, dar ai întârziat deja vreo cinci ani, și se pare că dacă mai aștepți mult o să rămâi fără dinți în gură.
Între 900 de lei sa îți pună coroana și chiar 1800 la o singura măsea. Depinde de cabinet
Eu am plătit 1600 pe o masea(tratament de canale plus plomba) și 1200 pe o coroana
Dacă are o carie mica... începe de la 400 de lei(aici unde sunt eu asa e)
Depinde de cabinet și din ce material e coroana, dar minim e 900 de lei pentru o măsea cu totul -1000 de lei.
Are carii peste tot, o sa îl rupă la buzunar, mai bine își pune dinți fixi cu 2500 de euro, 4000 cat o fi! Daca are parodontoza nu o să reziste coroanele mult timp cad cu totul.
Apai asa e. Unde sunt eu preturile is prea mari și orașul e prea mic
Pe un implant mi-a cerut 10000 de lei...da de unde
De aia zic mai bine sa își pună dinți fixi, cu 5000 de euro își pune și dus și jos in 24 de ore
In alta parte e mai ieftin la Moldova gen, am auzit ca și la unguri
Vezi că ai uitat 2 ficați și un plămân de donat! Că mna...
Prețul variază între 250 și 400 lei per măsea, (daca caria e mica). Dacă ai multe carii, costul total poate fi ridicat. Procedura nu este grea, (nu simti nimic si la un dinte durează maxim 1 ora)dar dacă infecția este avansată, poate necesita tratamente suplimentare. Eu de exemplu pe un singur dinte, la care s-a făcut și tratament de canale, am plătit 1600...la celalalt, ce a avut o care mai mica, 400 la celalalt care avea o carie mai mare, dar nu pana la nerv, am dat 700... încearcă să găsești o stomatologie care lucrează cu CAS(Dacă ai asigurare de sănătate)