| razvan616 a întrebat:

Salut, am cateva probleme de luni de zile de cand am avut cateva atacuri de panica, m-am stresat foarte tare si de atunci am intrat in niste stari ciudate precum, cum ma durea capul mergeam si ma uitam imediat pe internet si ma gandeam la tot felul de prostii, ce era mai rau, insfarsit am o problema dupa fiecare masa ma simt foarte umflat in zona abdomenului, cand merg la toaleta simt ca nu ma golesc niciodata si este foarte moale, ce pot face? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cand te doare capul fugi iute in pat si te odihnesti, nu mergi pe internt ca nu ai ce sa afli, pentru ca nu stii de unde ai durearea de cap, putand fi de la oboseala excesiva, de la stat enrom pe telefon sau computer, de la migrene cauzate de inbalans hormonal, sau de la o criza de fiere ori stomac.

In ce privesc durerile de burta si golitul intestinului gros, este o problema enorma a ceea ce mananci, evident fiind ca nu mananci deloc sanatos, de aceea ai dureri de stomac, iar evacuarea este deficitara.

0 răspunsuri: