| Nick9401 a întrebat:

Salut, am cateva zile de cand beau antibiotice si am observat ca potenta mea e mult mai slaba, asta poate sa fie din cauza la antibiotice sau e alt ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

Unele antibiotice au ca efecte adverse scaderea libidoului, citeste prospectul si ai sa vezi daca cauza acestei probleme relatata de tine este din cauza antibioticului.Dar pentru tine ar fi sa te abtii 3-4 zile cat esti sub tratament

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cat timp esti bolnav si mai iei si antibiotice, vrei sa mai fi si la parametrii normali?
Fa-te bine si de-abia dupa 1-2 luni corpul isi va reintra in normal si efectele secundare ale antibioticelor va trece.
Trebuie sa citesti prospectul acestora.

| OviSimple a răspuns (pentru anonimg):

Anonimg ce raspuns mai e si asta? laughing) 2luni cica ahahahahahhaha pai am luat eu antibiotic si acum 2 zile am terminat tratamentu' si ma simt ca nou big grin

| anonimg a răspuns (pentru OviSimple):

Bine ca n-ai capatat puteri supranaturale. happy
Eu cred ca raspunsul meu este totusi eligibil.

| cristi202 a răspuns (pentru anonimg):

Doar in cazul medicamentelor pentru probleme de natura psihica efectele secundare pot dura la nivel de luni. Dar si atunci doar daca tratamentul se ia macar cateva saptamini. In rest, vorbim de zile. De aceea OviSimple se simte ca nou.

| nicusor222 a răspuns:

Salut. Esti tu slabit tongue stai calm ca isi revine dupa 3-4 zile.
Ce spune "Anonim" 1- 2 luni laughing) doamnee mai auzi una
In stilul asta isi baga lumea unghia in gat laughing)