| TheQuestionQuestionQuestion a întrebat:

Salut.Am ceva intrebari
1. dauneaza performantelor sportive 5 tigari pe saptamana?
2. Dupa ce alerg tuses,si cand tusesc imi iese din gat sau nu stiu de unde ceva ca si un mucus, cred ca din plamani, oare dau afara ce e rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| derEinzelgängerWolf a răspuns:

Da,dauneaza.Pentru a obtine performante in domeniul sportului nu ai ce sa pui mana pe tigari.De preferabil nici alcool, dar aici in cantitati MINUSCULE nu reduce performanta.Acuma legat de tuse, cel mai bine renunti la tigari, iar daca aceasta persista si dupa aceea mergi in vizita la medicul de familie.

In concluzie la tot ce am scris, crede-ma ca merita sa renunti la tutun.Pentru mine nimic nu se compara cu un timp mai bun scos dupa o tura de alergare.In acel moment nu exista nimic ce sa imi poata inlocui bucuria reusitei.BAFTA!