| Vicenzio a întrebat:

Am coatele zbarcite. Nu chiar zbarcite, dar arata urat, cu pielea care parca e crapata. Coatele arata ca mainile unui taran care munceste toata ziua. Sfaturi pentru coate "frumoase"?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la farmacie si cere o crema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa zici ca sfintele maini ale unui taran care munceste sant urate? bai sugaciule? tu crezi ca mancarea-ti vine din frigider? fructele, legumele, laptele, branza? ouale? ba da bleg mai esti.io sant orasean si muncesc la tara dar am coate ingrijite ma ca stiu sa ma ingrijesc bai nespalatule.coate frumoase? bai coate goale, ai grija cum te exprimi ma foamea-ngat.

| SmartBoy123 a răspuns:

Bagale la murat!

| darrio2007 a răspuns:

Nu mai sta cu coatele pe banca.

| Alicia98 a răspuns:

Foloseste o crema hidratanta (sau ce iti recomanda farmacista) si foloseste o manusa exfolianta pentru coate si genunchi atunci cand faci dus.
Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| pietrean a răspuns:

Poti folosi ulei cald, dupa ce faci baie.Sau suc de lamaie.Un unguent cu galbenele, ar fi iar recomandat.
Dar ar fi indicat sa mergi si la un medic dermatolog, pentru un consult de specialitate.

| doctoressa a răspuns:

Poti aplica o crema pe baza de uree sau poti incerca un tratament naturist:
Iata cateva remedii pentru pielea crapata si pielea uscata:
- Se maseaza pielea cu gel de Aloe Vera.
- Se maseaza pielea cu miere de albine.
- Pentru coatele sau genunchii a caror piele se inchide la culoare si se cojeste, se recomanda sa se frece pielea cu felii de lamaie.
- Se fac spalaturi sau tamponari cu decoct concentrat din frunze proaspete de morcovi. Se pun doua linguri de frunze maruntite la o cana de apa si se fierb 10 minute, dupa care se strecoara decoctul si se foloseste.
- Se pun cataplasme cu cartof crud. Se curata un cartof, se da prin razatoarea mica, apoi se stropeste cu ulei de masline, se pune o fasie de panza si se aplica direct pe piele.
- Se pun cataplasme cu morcovi rasi.
- Se fac bai locale sau generale cu decoct din seminte de in. Se fierbe un pahar cu seminte de in in 2 l apa, timp de 15 minute, apoi se toarna in cada cu apa calda. Baia va dura 15-20 de minute.
http://www.i-medic.ro/boli/pielea-uscata-sau-xerodermia

| giony54 a răspuns:

Sunt creme care rezolva aceasta dar este bine sa faci niste analize la tiroida pentru ca asta este cauza de ai coatele asa.Crema gasesti naturala si aici : http://www.mypurnutrition.com/products. Gasesti seria Aquabel sau alte creme bune naturale.