| floryn05 a întrebat:

am cornetele nazale foarte imflamate nu pot respira fara picatura as vrea sa stiu daca exista tratamente naturale pentu reducerea acestora nu stiu ce sa mai fac! dau funda celui mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| kikatsuki a răspuns:

Pune pe ochiul aragazului o tabla, poate fi cea pe care vara coci ardeii, si las-o sa se infierbante bine, apoi presara pe ea niste faina de malai. Apleaca-te si inhaleaza fumul care se degaja si, indata, vei simti ca poti sa respiri mai bine. Ah prietene era sa uit iti spun renunta la picaturile alea infecte de orice tip! SA sti ca acele picaturi creaza dependenta >nu de aia de drogalau. Iti ard mucoasaiar tu bagi in tine degeaba ti le desfunda 5 minute pe urma iar bagilaughing
Daca nu merge nici asa incearca niste menta o pui intr un vas pe foc cu apa o lasi cv si pe urma o iei, cu un prosop pe cap deasupra vasului inhalezi aburii. poti sa o faci si fara mwnta doar apa.