anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am de pe clasa a 7 a acnee.Acum sunt clasa a 10-a si nu stiu ce sa mai fac.Am luat toate cremele de la preparate de dermatologi, eryfluid, skinoren, mask gel, etc.Curand am facut un vaccin anti-acneeic la Bucuresti, insa nu se vad rezultatele, am fost si la saloane de infrumusetare, dar degeaba, oare o-i scapa? Nu este o acnee pe toata fata am pe partea dreapta cam niste pete mai mult si ma deranjeaza. Ofer funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NorNegru a răspuns:

Salut! Da. Rămân cicatrici pe alocuri. Pe mine, personal, nu mă deranjează, dar și de alea poți scăpa liniștit. Sănătate!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Elimina din regimul tau dulciuri si lactate, prajeli, mancaruri uleioase.

| NorNegru a răspuns:

Salut! După ce am suferit timp de 4 ani de o acnee cumplită, folosind toate cremele, soluțiile și medicamentele recomandate de medici de pretutindeni, am constatat că cel mai BUN remediu este regimul alimentar. Acest lucru mi-a fost confirmat de un medic conferențiar dermatolog, la care am apelat ca ultimă instanță după atâția ani de eșecuri.

Am fost exact în situația ta și vorbesc în cunoștință de cauză.

Încearcă! Multă sănătate și ambiție!

| Ionutz2010 a răspuns (pentru NorNegru):

Ai scapat de acnee? Sau mai pot scapa

| NorNegru a răspuns (pentru Ionutz2010):

Salut! Da. Rămân cicatrici pe alocuri. Pe mine, personal, nu mă deranjează, dar și de alea poți scăpa liniștit. Sănătate!