| collapse2001 a întrebat:

Am dermatita atopica si nu pot scapa de ea... in principiu am pielea foarte uscata pe picioare si multe brobonițe pe maini si pe coapse. Oricâtă apa as bea +creme de hidratare, nu imi trece, iar pe fata am o roșeață, sunt tot timpul roșu pe marginea fetei si din nou, pielea este uscata. Cum pot scapa de roseata de pe fata? Si de pielea uscata in general? Imi puteti recomanda o crema, ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă cremele de corp Avon.
Această deramtită are cauze mai profunde în metabolisumul acestui țeșut.
Recomand la alimentație colagen din șoric de porc fiert foarte bine.
În rest mâncare cât mai curată asta inseamnă incepe masa cu o salată, termină cu un fruct.
Laptele de capră. Brânza de capră sau oaie.
Carnea cât mai slabă și mai curată, pește, pui, vită, porc în această ordine.
Și dacă ai decizie puternică,
mâncare, o zi da, o zi nu.
Iar la o spălare generală, duș etc, mai întâi ungi bine peste tot pielea cu ulei, de măsline dacă ai, frecționezi și doar apoi să te speli.

| Makaroana a răspuns:

Salut, majoritatea dermatitelor sunt cauzate de un sistem imunitar slab, poti sa te dai si cu o suta de creme ca tot nu o sa te ajute, problema este in interior nu exterior! - prinicipalii factori sunt : zaharul - unul dintre cele mai oridinare substante care le gasesti in toate alimentele - redu consumul de zahar cat mai mult, tigarile /alcoolul /cafeaua, factori principali ai dermatitelor!, alcool bea ocazional, cafeaua inlocuieste o cu ceaiul! - si evident fast-foodurile - daca scapi de astea iti garantez ca scapi si de problema ta - incearca si ai sa te convingi singur!