| IssabellaLoLa a întrebat:

Salut.
Am dintii din fata unul peste altul si intre ei cred ca s.a format o carie(este usor innegrita acea parte) si ma gandeam sa.mi scot cei doi dinti si sa.mi pun in schimb 2 dinti de portelan. Vreau sa stiu daca se va observa diferenta dintre dintii normali si cei de portelan, si de asemenea pentru cei ce au mai trecut prin aceste proceduri sa.mi spuneti cam cum va fi si daca exista o alta metoda sa scap de acea 'carie' (eu as vrea sa am si dintii drepti, dar nu vreau sa mi pun aparat pentru ca am maseaua de minte etc) deci mda.
Deci in concluzie, orice informatie legata de subiectul danturii imi va fi de folos.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Daniel2836 a răspuns:

1. Consultă un stomatolog
2. Un aparat dentar ar fi bun.

| Mary877 a răspuns:

Buna! dintele cariat se poate repara la stomatolog, sau partea cu aparatul, eu am aparat dentar de cateva luni poti sa iti pui linistita doare la inceput un pic dar apoi nu mai ai treaba, este si la moda si te obisnuiesti foarte repede nu cred ca aparatul ti-l va pune pe maseaua de minte asta doctorita decide... Te pup. ai grija