| grizzle a întrebat:

Am doua semne maro-inchis pe fata, unul mic in mijlocul obrazului si altul chiar in coltul barbiei.
Problema e ca m-am taiat din greseala chiar pe acel semn din coltul barbiei in urma cu vreo 2 luni in timp ce ma barbieream si recent am observat ca aproape ca si-a dublat marimea ( sau mi se pare ) dar in orice caz, s-a marit considerabil.

Stiu ca trebuie sa intreb un medic dermatolog / farmacist, ceea ce o sa si fac, insa as dori sa stiu opiniile si experientele voastre in ceea ce priveste,, eliminarea" acestori negi sau semne sau ce or fi, desigur, fara a lasa vreo urma (prea) vizibila.

Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| crackcrack a răspuns:

Ca sa nu iti mai creasca te poti da cu ulei de ricin. Daca vrei sa le elimin te duci frumos la laser... de semne nu stiu ce sa zic, dar cred ca se pot trata si nu vor fi prea vizibile.
Succes! funda?