| Marius-Andrei_Olteanu_1996 a întrebat:

Salut! Am extrasistole și simt cum inima ia pauza pentru 1 secunda cam asa, sare o bătaie după bate puternic și ma înțeapă și în piept, am problema asta de ceva vreme am fost am făcut ecg uri și ecografie la inima și de la cardiolog a zis ca nu am nimic la inima mi-a recomandat sa iau aspacardin și magnerot, aspacardin ul l-am luat doar 10 zile și magnerotul încă îl iau, va rog ajutați-ma cu un sfat cu msa scap de ele? Simt cum inima ia pauza când încerc sa ma pun sa dorm si ma panichez și ma ridic din pat crezând ca mi s-a oprit inima de tot, va rog ajutați-ma, m-am saturat crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Mihai0101 a răspuns:

Nu te panica nu este nimic grav daca era ceva serios te informa medicul.Continua sa iei magnerot eu in fiecare primavara iau pentru senzatile de lesin

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Dupa magnerot te vei intari o data pe an e buna o cura cu magneziu

| Marius-Andrei_Olteanu_1996 explică (pentru Mihai0101):

Salut, nu am cum sa nu ma panichez ca simt și un gol în stomac și ma sperii...

| Mihai0101 a răspuns (pentru Marius-Andrei_Olteanu_1996):

Si eu ma ridic de mule ori din pat e o senzatie tare ciudata parca se opreste inima e doar o senzatie.Acum ca vine caldura minim 3 litri de apa pe zi trebuie hidratarea este necesara in orice perioada

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Am observat daca beau destula apa scap de palpitatia aia ciudata

| Marius-Andrei_Olteanu_1996 explică (pentru Mihai0101):

Am încercat tot ce se poate și ce am citit pe la alții dar degeaba, la mine nu e doar senzatia la mine chiar se oprește câte 1-2 seundd de tot, nevoie de ajutor nu ma pot odihni

| ToteaRazvan a răspuns:

Da din păcate și eu tot prin asta trec le am enorm de, dese încearcă să fi mai atent la alimentație și alimentația poate provoca cum ar fi (condimentele sau carnea oua pastele )etc și eu simt că îmi stă inima în loc am făcut EKG și de toate tot nimic posibil sa fie pe fond de stres, eu le am foarte dese și nasoale. Ce e de făcut e sa faci mișcare somn bun și mâncare sănătoasă eu de când nu prea am mai făcut mișcare și am mâncat aiurea au reapărut.
Te rog sa îmi confirmi pe Fb ToTea Răzvan poza cu o fata la profil daca ai scăpat de ele și eu iau magnerot dar degeaba până acum.