| BlaineCharles a întrebat:

Salut am ezitat din rușine să pun o întrebare aici pe TPU dar numai pot simt că înnebunesc. Am crescut cu probleme in familie am fost anxios de mic din cauza lui tata m-am făcut mare acum am 26 de ani și o iubita de 3 ani de zile, am trecut peste tot am fost plecat 5 ani in Anglia dar m-am întors în țară și îmi este foarte greu mereu când mă întorc devin anxios sau depresiv dar vreau sa lupt sa pot sta aici în țara mea și să vă zic niște simptome ce le am. Acum 10 ani am avut o pneumonie mai gravă și m-am speriat foarte tare pentru că respiram foarte greu, răceală a trecut dar a rămas respirația grea și numai când nu făceam o activitate ceva când mă supăram apărea înapoi în fine mi-a trecut asta când am plecat în Anglia deci nu îmi venea să cred cât de bine îmi era lângă oamenii noi departe de casă și problemele pe care le aveam, acum am venit în România și am trecut printr-o răceală un fel de bronșită nu am luat niciun fel de medicament dar mi-a trecut problema este că mi-a revenit frica din copilărie care mă turbează și mă face să ajung și la atacuri de panică simt că nu pot respira bine câteodată dar pe faze 1 săptămână sunt okei chiar nu mă gândesc la asta și sunt perfect ca nou și dintr-o dată să mă gândesc profund dar numai la asta Doamne și este așa stresant te face sa nu te mai concentrezi bine numai ești atent la detalii ești nervos vă rog care mă poate ajuta am sa mă rog pentru el toată viața mea ❤️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si noi cu ce te putem ajuta?