anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut cateva analize si mi-a iesit ca am Neutrofilie 71.9 iar valoarea normala este de 45.0-70.0; VSH 17 iar valoarea normala este 0.0-15.0. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

O crestere a VSH-ului indica medicului ca pe undeva in organism ai o infectie (cronica sau acuta ) iar cresterea neutrofilelor indica o boala infectioasa acuta. Ca atare, este necesar un tratament recomandat de catre medic pentru stingerea infectiei acute din organism. Sanatate si numai bine!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E probabil o infectie minora (ceva dentar, sau ceva respirator absolut minor). Analizele sunt la limita.

| belze9but a răspuns:

Cresterea neutrofilelor si VSH mare semnaleaza de obicei o infectie, mergi la medic sa iti prescrie un antibiotic, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult.De abia Luni(adica ieri) am primit rezultatele si nu stiam sigur ce este.