| Paul111 a întrebat:

Salut.
Am făcut cu prietena mea sex si n-am lăsat in ea am scos-o la timp și ii întârzie stopul (e a 6 a zi ce nu i-a venit stopul).
Vreau un răspuns repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Un raspuns repede il veti afla dupa ce mergeti la farmacie si luati un test de sarcina

| sierra1 a răspuns:

"Vreau un răspuns repede"

ăăăă, dacă ai pune și o intrebare...

| Hyperion7 a răspuns:

Man,e o situație destul de ...nu știu, eu in cazul tau n-aș aborda-o in văzul tuturor, dar deh.
Daca nu suporți prezervativul, spune-i iubite-i tale sa se protejeze, cât despre metoda cu "scosul la timp" ...bro,trebuie să fiți mai responsabili,sa zicem că acum scapi de o "responsabilitate",dar gândește-te că ulciorul nu merge tot timpul la apa,in sensul in care se poate, e posibil să deveniți tineri părinți,daca ți dorești asta,foarte bine,daca nu,încercați să fiți mai prudenți.
Nu o lua in nume de rău,nu judec chestii de gen,dar chiar vrei sa devii tata de curând?
Plus că rolul de tată vine cu responsabilitate din partea amândurora.
Și cât despre faza asta cu "vreau un răspuns repede", nu poate ști nimeni cum funcționează organismul iubitei tale, dar mă gândesc că poate e doar o simplă întârziere a menstruației și atât, nu știu dacă are cum sa fie o sarcina din moment ce "ai scos-o" la timp.
Ce sa zic, grija mare in asemenea cazuri?

Răspuns utilizator avertizat