De obicei febrele musculare trec de la sine in mai putin de 2 zile. Invoieste-te de la scoala printr-o scutire de la medicul de familie si totul va fi ok.
Și eu am avut febră musculară și când trebuia sa fac sport, nu puteam sa îmi îndoi piciorul dar tot am făcut sport. Era tare că si colegul meu eram
La fel
Salut! Parerea mea, este sa te consulti cu medicul de familie pentru un posibil tratament mult mai bun. Sincer, am avut si eu multe febre musculare, dar nici chiar asa de oribile, deci, mai bine vorbesti cu medicul de familie. Si scuze daca nu e un raspuns care il vroiai sa-l aflii, dar parerea mea este ca ar fi o idee buna. Bafta mai departe!
Acum sa fim seriosi, nu cred ca esti obligat sa participi la aceste evenimente, totusi, e scoala altfel, faci ce-ti place... Din punct de vedere medical, imposibil sa-ti treaca de azi pe maine, la asa febra (dupa cum ai descris situatia) ai nevoie de 3-4 zile.
Faza este ca vei scapa de febra musculara facand sport , stiu ca pare ciudat dar asa este. Dar tot va dura minim 3 zile ca sa-ti treaca!
Salut! Trebuie sa consumi chit mai multa apa, care contribuie la regenerare, si fa masaj la picioare anume la muskii intinsi, pe mine aceste sfaturi m-au ajutat, mi-a trecut febra musculara chiar peste noapte!)