Nimic numai este natural, mierea devine toxică daca o bagi in laptele fierbinte, orice era bun acum 20-30 de ani acum este toxic cancerigen deoarece animalele sunt injectate cu hormoni de crestere artificiala si orice aliment este contaminat, si brînza numai este naturala este plină de E uri laptele la fel carnea ouăle nimic numai este sanatos, poti bea lapte in cantitati mici deoarece produce in corp intoleranta la lactoza care poate da boli precum colita, pentru tuse si astm trebuie pneumologul sa iti dea spray de astm nu lapte astea sunt prostii de la babe cum se tratau ele acum 50 de ani, acum bolile au avansat tulpinile sunt foarte rezistente si fara tratament dat de un medic specialist nu te faci bine, oricum de astm numai scapi niciodata o sa ai boala toata viata nu are vindecare dar o poti ameliora cu spraiuri de astm si pastile nu cu lapte si miere, ca daca era asa simplu numai avea nimeni astm bronsic sau cancer pulmonar se tratau toti cu lapte dar nu este asa simplu, cei care vînd laptele nu o sa iti spună niciodata ca nu este bun deloc ei isi vind marfa fac bani te vrăjesc ei ca e natural ca e lapte de țară, aiurea minciuni tot laptele din comert indiferent ca este de la țarani su nu are apă adaugată ca sa atirne mai mult la cîntar si sa profite hotii care vind asa ceva.
De unde ai scos ca mierea poate deveni toxica?
Nici nu mai citesc ce tampenii mai insiri acolo.
Daca ti l-a dat cineva de la tara si e crud, e obligatoriu sa il fierbi pentru ca laptele crud poate fi periculos fiind plin de bacterii. Nu toti oamenii se imbolnavesc de la laptele crud, dar cei cu imunitatea mai slaba sunt mai predispusi.
Apoi il poti bea linistit asa cum vrei. Poti sa pui si miere, are multe beneficii dar nu o pune in laptele fierbinte pentru ca se distrug substantele nutritive din ea
Poți să bei laptele de capră atât rece, cât și încălzit ușor (dar nu fierbinte, ca să nu-și piardă din proprietăți). Da, poți adăuga miere pentru un gust mai plăcut, dar din nou, doar când laptele este călduț, nu fierbinte, pentru a nu distruge enzimele benefice din miere.