| Rayo_Brocky_1993 a întrebat:

Salut, am facut rubeola de curand, eruptia mi-a aparut luni 19 martie, si ziua urmatoare, adica azi, mi-a disparut eruptia de tot, adica am incercat sa stau la cald ... si nu au mai aparut ... credeti ca as putea sa ies acum afara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Miuriel a răspuns:

Bea vin rosu si imbraca-te in rosu, astfel o sa iti iasa toate bubitele.Am colegi carora le-au trecut bibitele intr-o zi, dar asta nu inseamna ca a si trecut rubeola.Din casa sa nu iesi decat dupa 8 zile, altfel o sa te intoarca.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de unde știi că ai avut rubeolă?
Te-a văzut medicul școlii sau cel de familie?
Pa, pa.

| Dana211 a răspuns:

Afara poti iesi cand vrei ca nu te opreste nimic doar ca iti trece mai greu daca nu stai in casa. Si ca sa iti iasa incearca sa te imbraci in haine rosii. Pare stupid stiu dar chiar functioneaza

| Rayo_Brocky_1993 explică:

De vazut, m-a vazut doctoru de la boli infectioase ca acolo m-a trimis doctoru de familie, si mi-a zis ca am rubeola si mi-a dat scutire dar nu a spus : iti dau scutire asa daca se intampla nu stiu ce poti face nu stiu ce putea sa-mi zica dupa iti trece eruptia mai stai 1, 2, 3 zile in cas dar nu mi-a spus nimic