| Mihai_Adiel_1995 a întrebat:

Am facut skandenberg acum 2 ani cu un prieten, si am fortat maxim, si mi-a trosnit ceva la cot..in partea proximala a radisului. M-a durut o perioada dar mi-a trecut. Acum, dupa destul de mult timp, daca incerc sa fac un skandenberg cu cineva nu pot sa fortez... in momentul in care pun presiune incepe din nou durerea... ce poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Da, tehnicile astea pun presiune pe cot (si pe umar). Sper ca macar nu faci cu incheietura dreapta... fa podul (sau si mai mult, hook).

Eu nu mai fac side deloc, trag doar top-roll, e cel mai "safe". Si cu mainile legate, trag hook. E cea mai buna combinatie.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu stii sa tragi, tragi pe os in loc sa tragi pe muschi.

Cum tragi: top-roll, hook, push, high hand? Sau pur si simplu side-pressure ca incepatorii?

| Mihai_Adiel_1995 explică (pentru Cosmin86):

Side push. Sau pressure. Cam asa. e ceva gresit in executie?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mihai_Adiel_1995):

Da, tehnicile astea pun presiune pe cot (si pe umar). Sper ca macar nu faci cu incheietura dreapta... fa podul (sau si mai mult, hook).

Eu nu mai fac side deloc, trag doar top-roll, e cel mai "safe". Si cu mainile legate, trag hook. E cea mai buna combinatie.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca durerea tot persista ar trebui sa faci o radiografie, ceva nu e la locul lui acolo.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Înainte de toate incalzeste-te bine, execuția sa fie corecta, iar daca durerea tot persista mergi la specialiști.

| Alynescu22 a răspuns:

Poti sa faci un control la un doctor o radiografie rmneu ceva altceva ce poti sa faci

| Mihai_Adiel_1995 explică:

Inca un lucru. mana mea e perfect in regula. Nu am niciun fel de durere la niciun fel de activitate... mai putin la skandenberg