Da, tehnicile astea pun presiune pe cot (si pe umar). Sper ca macar nu faci cu incheietura dreapta... fa podul (sau si mai mult, hook).
Eu nu mai fac side deloc, trag doar top-roll, e cel mai "safe". Si cu mainile legate, trag hook. E cea mai buna combinatie.
Nu stii sa tragi, tragi pe os in loc sa tragi pe muschi.
Cum tragi: top-roll, hook, push, high hand? Sau pur si simplu side-pressure ca incepatorii?
Side push. Sau pressure. Cam asa. e ceva gresit in executie?
Da, tehnicile astea pun presiune pe cot (si pe umar). Sper ca macar nu faci cu incheietura dreapta... fa podul (sau si mai mult, hook).
Eu nu mai fac side deloc, trag doar top-roll, e cel mai "safe". Si cu mainile legate, trag hook. E cea mai buna combinatie.
Daca durerea tot persista ar trebui sa faci o radiografie, ceva nu e la locul lui acolo.
Înainte de toate incalzeste-te bine, execuția sa fie corecta, iar daca durerea tot persista mergi la specialiști.
Poti sa faci un control la un doctor o radiografie rmneu ceva altceva ce poti sa faci
Inca un lucru. mana mea e perfect in regula. Nu am niciun fel de durere la niciun fel de activitate... mai putin la skandenberg
paulpop întreabă: