| alienware a întrebat:

Salut am facut testul histo-patologic la un nev pigmentar si mi-a dat rezultatul, de la spital nu-mi a zis nimic mi-a dat foaia si am plecat, va rog sa imi ziceti daca esti in regula rezultatul:

Piesa trimisa: nev pigmentar

Diagnostic histo-patologic: Nev nevocitar compus; epiderm supraiacent cu papilomatoza si piperkeratoza.Margini de rezectie fara celule tumorale

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anka a răspuns:

Ai spus chiar tu,, fara celule tumorale" ceea ce inseamna ca nu a fost canceros.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este o alunita benigna care a fost rezecata in totalitate. Nu ai absolut nici un motiv de ingrijorare. "Fara celule tumorale" nu inseamna ca nu a fost canceros, ci ca a fost scos in intregime si ca in limitele de rezectie nu se gasesc celule din tumora (nevul sau alunita este o tumora benigna). Faptul ca nu a fost canceros este sustinut de denumirea tumorii (nev, nu melanom) si de faptul ca nu este descris ca fiind displazic.

| alienware explică:

Da la asta ma gandeam si eu si parinti mei dar vreau sa fiu sigur happy