| Oxymorone a întrebat:

Salut,am falca stanga umflata pana sub ochi de la o masea,ieri seara am avut niste dureri ingrozitoare si spre dimineata am constatat ca mi se umflase si imi amortise durerea,ca sa ii spun asa. Vad in ceata cu ochiul stang,lucru care nu mi s-a mai intamplat inainte de incident,am bagat 11, 12 pastile intr-o singura zi de disperare in durerea aia. Sunt complet desfigurata. As vrea sa stiu cand se dezumfla,ce pastile sa iau,daca e grav, daca ar trebui sa merg la un consult. Umflatura aia imi pulseaza si frige pe dinauntru.
Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheImpaler a răspuns:

E un abces. mie mi-a recomandat doctoral biseptol(biseptrim) una la 6 ore. cam in 3 zile s-a rezolvat.

| Oxymorone explică (pentru TheImpaler):

Multumesc.

| TheImpaler a răspuns (pentru Oxymorone):

Npc. insanatosire grabnica happy

| TheImpaler a răspuns (pentru TheImpaler):

Am avut falca de parca boxasem cu mike Tyson. ochiul drept complet inchis laughing

| Oxymorone explică (pentru TheImpaler):

laughing)

6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Du/te la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde la ce antibiotice rezisti si nu iti fac rau.mai bine nu lasa infectia asa si du-te la medicul de familie ca e doar gratuita consultatia.Iti va prescrie ce medicament sa iei. Uite, iubita mea a luat antibiotic dupa capul ei si la doua zile avea dureri de stomac si bubite pe corp.Nu e de joaca daca nu stii ce antibiotice iti fac mai rau decat sa te vindece.