| WithoutName123456789 a întrebat:

Salut,am folosit o vopsea spray pentru incaltaminte, insa nu am folosit masca.Se poate intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă după ce-ai vopsit, ai scris intrebarea, ai scăpat

| gigite a răspuns (pentru sierra1):

Mi-a adus aminte de un banc bun:

"Un medic evreu nu-si putea gasi de munca in SUA, asa ca a deschis o clinica privata.

La intrare a fisat un banner pe care scria:
"Tratamentul costa 20 de dolari, in caz ca boala nu va trece, va vom returna 100 de dolari."
Un avocat, considerand o buna ocazie de a face rost de 100 de dolari, intra in clinica.
Avocatul:
"Mi-am pierdut gustul."
Evreul:
"Sora, adu medicamentul din cutia nr. 22 si picurati-i pacientului in gura 3 picaturi."
Avocatul:
"Ptiu, este benzina!
Evreul:
"Felicitari, v-ati recapatat gustul, va costa 20 de dolari."
Plateste iritat avocatul si pleaca clocind o noua razbunare…
Vine inapoi a doua zi.
Avocatul:
"Mi-a disparut memoria, nu-mi mai amintesc nimic.
Evreul:
"Sora, adu medicamentul din cutia nr. 22 si picurati-i pacientului in gura 3 picaturi."
Avocatul, enervat:
"Nuuu, ca acolo este benzina…mi-ati dat si ieri."
Evreul:
"Felicitari, v-ati recapatat memoria, va costa 20 de dolari."
Avocatul, gata sa plezneasca de nervi, plateste cei 20 de dolari, dar se intoarce a treia zi pentru a recupera banii.
Avocatul:
"Am o vedere foarte proasta, aproape ca nu pot sa vad nimic."
Evreul:
"Din pacate nu am nimic pentru tratarea acestei boli.
Poftiti cei o suta de dolari."
Avocatul, fericit, ia bancnota, dar…cand se uita vede ca-i de 20 de dolari…
Avocatul:
"Dar…nu sunt decat 20 de dolari!"
Evreul:
"Felicitari, v-ati recapatat vederea, va costa 20 de dolari."

| sierra1 a răspuns (pentru gigite):

Cool

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca nu s-a intamplat pana acum, slabe sanse.
Si eu acum vreo 2 ani am folosit un spray pentru incaltaminte si eram intr-un spatiu inchis, am mai stat si cu nasul in el, apoi la 5 minute am lesinat dar mi-am pierdut cunostinta pentru cateva secunde. Dupa aceea nu am mai avut nimic si nici nu am mai folosit astfel de spray-uri. Scrie si pe el ca e toxic si in ce conditii ar trebui sa se foloseasca.

| Geaninapink99 a răspuns:

Esti in viață. Nu ti s-a întâmplat nimic
Data viitoare fi mai cu capul pe umeri si poarta una cand mai folosești ceva toxic precun spray urile