| alexxxxxxxxxx a întrebat:

am fost azi la control, am facut radiografii pentru ca acum 2 ani si jumatate am fost operat la cap
sunt bine acum,chiar foarte bine
dar doctorul mi-a zis:la cap nu ai nimic, dar ai coloana putin stramba
Sunt foarte speriat si nu dtiu cum sa fac sa o indrept nunpot sta mereu ca un robot si nici nu am un pat din ala la 2000 de lei ca sa pot dormi drept
cateva persoane mi-au zis ca aproape toti,daca nu toti,avem coloana stramba pentru ca nereu stam relaxati, nu putem sta mereu drepti
ce sa fac? sunt foarte speriat sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexRv a răspuns:

Bună alexxxxxxxxxx!

In primul rând, dacă era ceva grav medicul ar fi trebuit sa te trimită la Traumatologie, fiind specialitate ce se ocupă de acest probleme.

Într-adevăr toți avem mici defecte la Coloana Vertebrală. Părerea mea este sa faci o viată normală fără preocupări absurde.

Oricum în caz că ești preocupat pentru acest lucru iti recomand sa mergi la medicul de familie sau la traumatolog. Dacă într-adevăr este nevoie de corectarea coloanei, sunt diferite metode cum ar fi:
-simple exerciții pentru corectarea posturii.
-corsete
-inclusiv operație medicala (doar în cazuri foarte extreme, care nu este cazul tău).

Sper că team putut ajuta și o zi faină!

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

E adevarat ca toti avem coloana putin stramba, nu poti sa stai mereu stalp drept. Daca nu te doare sau ceva e ok.Incearca daca vrei sa nu mai stai cocosat, atat cat de mult poti.

| untu a răspuns:

Comanda de la www.kosmodisk.ro un dispozitiv pentru spate si coloana pentru a putea sta drept si pentr a putea proteja contra durerii de spate cand faci o treaba acasa sau afara in gospodarie!

| alexxxxxxxxxx explică:

Chiar si sportivii? eu daca voi incepe sa stau drrpt nu se va mai agrava, nu? e foarte greu sa stai drept... sad