| alex_8403 a întrebat:

Salut, am fost azi la dermatolog ca am probleme cu acneea si mi-a recomandat o crema dar am uitat sa o intreb pe doctora are ceva daca dau cu crema si dupa cateva ore ma barbieresc si dau cu aftershave se intampla ceva? Va rog sa imi ziceti pls da funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Ar trebui cat timp folosesti crema sa nu mai folosesti aftershave!

| esanatos a răspuns:

Daca vrei sa dai cu aftershave foloseste unul crema nu lichid si sa fie fara alcool.
pentru acneea ta vezi cateva sfaturi:
"Spalarea cu blandete a fetei, cu un sapun fara uleiuri si neparfumat - sau chiar un sapun medicinal - poate mentine pielea curata, insa frecarea pielii deja inflamate nu face decat sa agraveze acneea"
sursa: http://www.esanatos.com/boli/boli-si-tratamente/acneea-tratament31615.php

| annaliana a răspuns:

Te vei irita.Dar poti folosii crema inainte de culcare si te poti rade dimineata(daca e neaparat nevoie).