anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Am fost depistată cu covid azi-dimineață. Acum trebuie să stau în izolare o săptămână.
Singurul simptom pe care l-am avut a fost durere în gât. În rest mă simțeam minunat. Și acum mă simt bine, cu excepția durerii în gât.

Ceea ce vreau să întreb este: durerea în gât este un simptom comun al acestei variante de covid?
Pentru că pe mine m-a impresionat puțin faptul că singura manifestare la mine a fost o durere în gât.
Întreb doar de curiozitate. Mulțumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cam da, este destul de comun, mai ales pentru omicron.
Si eu am avut si tot asa a inceput, cu durere in gat, si la mai multe persoane cunoscute, tot la fel s-a manifestat.

O sa treaca in cateva zile. Incearca Tantum Spray sa mai calmeze durerea.

Numai bine si sanatate!

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, e comun.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Corina64 a răspuns:

Este un simptom comun, însă o durere in gât apare și in urma unei simple răceli. Dacă vrei îți poți face un test. In caz ca nu mai apar alte simptome, un ceai cald cu lămâie și niște pastile pentru gât, găsești la farmacie or sa te ajute.

| Nokian33 a răspuns:

Nimeni nu mai raceste toti fac covid acum.
Gripa comuna a fost eradicata.

| anonim_4396 explică (pentru Nokian33):

5 teste de covid nu ies toate pozitive de la o gripa happy
Sper ca esti constient de asta