| GGabiy a întrebat:

Salut, am fost foarte stresat 2 zile din cauza muncii la pc. iar de atunci cred ca s-a instalat permanent si de atunci am avut pana acum numai zile grele, ba ma doare tampla, a ba capu, ba ceafa, ba maseua, ochii etc sunt foarte iritat din orice, la sunete scartait, fosnait simt ca innebunesc imi arde fata si am simtit si schimbari la nivel social. cum at fi am devenit hiperactiv, am inceput sa vorbesc f mult, sa fac multe lucre pe care nu le puteam face inainte, stresul mi-a indreptat intr-un fel viata dar a adus si greutati, mi se intampla uneori sa ma "arunc cu capul inainte" cum ar fi sa ma bag in vorba cu cineva nou, sa fiu in centurl atentiei si dupa ce imi dau seama ce se intampla ma intimidez si ma retrag, ce e nasol.Am pus intrebarea aici poate aflu si eu de ce sunt stresat mereu ca doar nu fac nimic diferit de ce faceam inainte

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InVisible99 a răspuns:

Nu are treaba pc.ul cu schimbarea ta de comportament. legat de durerile de cap si restul, probabil, dar iti revii intr-un timp scurt, ia ceva calmant si nu mai sunt probleme, legat de comportamentul tau depinde ce varsta ai, poate fi normal la anumita varsta. incearca sa faci ceva ce iti place, sa te relaxezi si sa te cunosti mai bine.

| GGabiy explică (pentru InVisible99):

Ce timp scurt ca le am de 6 luni inca u am mers la doctor.

| InVisible99 a răspuns (pentru GGabiy):

Si de la alea 2 zile de acum 6 luni ai dureri? laughing mergi la medic si-ti spune aia clar ce ai si ce analize trebuie sa faci. ce naiba mai cautati raspunsuri aici dupa 6 LUNI?! wtf laughing

| InVisible99 a răspuns (pentru GGabiy):

Oricum nu e de la pc, altii lucreaza peste 8-10 ore zilnic la pc si nu au asa probleme

6 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Ai nevoie de cateva zile de relaxare departe de acel pc sau de lucrurile care te streseaza.Du-te la tara sau intr-o padure cu cortul pentru a te relaxa.Altfel nu o sa scapi de acel stres si e posibil sa dai in partea cealalalta.

| Satango a răspuns:

Bună!
Inițial, spuneai că e datorită muncii la PC. În final, spui că nu faci nimic diferit. Tind să cred că nu e neapărat vorba de munca la PC. Această schimbare poate apărea chiar și involuntar, probabil, în subconștient, îți doreai această schimbare... pentru a aduce acele benefici care ți-au ''îndreptat viața''. Dar nu cred că te așteptai și la acele ''greutăți''.
Ideea e să echilibrezi lucrurile, să le faci conform capacităților tale, iar dacă schimbi nivelul... să nu fie drastic. Organismul tău să se acomodeze treptat.
Cred că e timpul să iei o pauză, să te relaxezi...

| SilviaPunct a răspuns:

Pare ca e timpul sa iei un concediu. happy