| AncaAA1603 a întrebat:

Salut! Am fost ieri cu pisica la vaccin, avand 3 luni, rasa fiind scottish combinata cu british. Cand am venit cu ea inapoi acasa era bine. Se juca, manca, dar de aseara a inceput sa fie moleșită. Abia dacă se mai clintește din pătuț si tot timpul cand o ating sau o iau în brațe, miaună foarte tare de parcă ar durea-o. a mai trecut cineva prin asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunt reactii adverse de la vaccin, o sa i treaca in cîteva zile

| Sophieka a răspuns:

Poti suna veterinarul sau merge la un alt cabinet veterinar.

Nu am trecut niciodata prin asa ceva. Ce reactii adverse am intampinat prima data cand mi-am vaccinat deodata si catelul si pisica a fost ca atunci cand am ajuns acasa dupa vaccinarea lor, au inceput amandoua un scarpinat atat de puternic si mult, a tinut o luna de zile.
Le-am facut baie de cateva ori dar degeaba...O luna de zile ne-am chinuit mult.

| Sophieka a răspuns:

Ce vaccin i s-a administrat? De la ce firma?

| Sophieka a răspuns:

Uite aici si un grup Facebook unde poti face postare ca sa-ti raspunda medici veterinari:
https://www.facebook.com/groups/medicveterinar/

| Violleta2022 a răspuns:

Su a veterinarul si intreaba!