Ce părere ne putem da noi despre un consult medical?
Mergi la alt medic pentru a fi sigur de rezultate.
E clar că ochii îți sunt foarte solicitați. Ca să fii sigur de diagnostic, mergi și la alt medic, iar dacă părerile coincid, ochelari. Urgent. Dioptriile de care vorbești sunt destul de mici, deci ochelarii nu trebuie purtați permanent, doar atunci când citești, lucrezi pe calculator, te uiți la televizor sau pe telefon/tabletă.
Salut,nu am mai auzit ca cineva sa aiba asemena dioptrii de +75/+50...Esti sigur ca ai inteles corect?
Buna idee cere idei unor pusti de pe TPU care clar sunt calificati sa.si dea cu parerea legat de ochii tai...
Eu iti sugerez sa iti iei ochelari si in cateva saptamani cel mult scapi de oboseala si ameteli.
Si eu am avut aceasta problema si nu am dat importanta pana am realizat ca nu mai vad sa citesc la distanta si am dureri de cap.
Am fost la oftalmolog si mi-am luat imediat ochelari insa i-am purtat doar cand aveam nevoie deoarece in primele zile, saptamani am avut impresia ca ma doare capul mai rau de la ei.
Dupa un timp m-am obisnuit si nu mai am nici o probleme.
Daca nu ai inca ochelari si vrei sa iti iei, iti recomand lentile cu toate protectiile(de soare, calculator).
Deeaandreea9156 întreabă: