| Radu_Ionut_1993 a întrebat:

Salut, am fost ieri la un consult oftalmologic, am astigmatism miopic simplu (Sf este -0.00 la ambi ochii înainte de tropicamida, după tropicamida sf este -0.25 la ambii ochi, cyl este -0.25 ochiul drept, și după tropicamida cyl este -0.75., la ochiul stâng cyl este -1.00 înainte cât și după tropicamida) pe prescripția de ochelari Sf nu este trecut, la cyl ochiul drept -0.25, și stângul -0.50. vreau să știu experiențele voastre, oare cat de mult îmi vor creste dioptriile (am23 ani), dacă îmi vor creste, și oare de ce nu am primit dioptriile maxime (drept -0.75 și stâng -1.00)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Cu trecerea in varsta, dioptria ochilor se schimba spre +.
Daca facj gimnaswtica oculara, atunci ochii iti pot reveni "la 0", chiar fara ochelari (in decurs de jumat- un an).