Cum adica, sa te ia asa dintr-o data?
Dupa o noapte de baut cat bea un alcoolic, te mai interbi de ce te simti asa?
Asta este starea de rau, dupa betie!
Acum iti va lua 2-3 zile sa elimini tot alcoolul care ti-a afectat ficatul si iti da greturi si stari de rau.
Poate te-ai imbatat, ai lesinat si a facut cineva sex cu tine, sau ti-a pus roofie in bautura. Daca te inteapa cerul gurii e posibil sa fie de la "extemporalul" oral. E plin de nemernici care fac astfel de lucruri!
S-o dam si in d-alea mai serioase,
Poate ai fumat sau ai stat intr-un norisor de fum, cum e pe la petreceri, si de la asta poate sa te intepe gatu. Cerul gurii poate te-a luat de la acid.
Gatul poate fi si de la o raceala, ca bei, transpiri, poate iesi la racoare si te-a prins.
Asta cu cerul gurii e mai ciudatica. Sigur n-ai mancat nimic fierbinte, sa fi muscat prea cu "furie" dintr-o shaorma lasata prea mult la microunde sau ceva, si sa te fi ars acolo. Nu stiu ce fac tinerii din ziua de azi la o betie, dar pe vremea mea, dupa niste shoturi, toata lumea fugea sa bage ceva la stomac.
Baga niste ceaiuri si vitamina C daca ai prin casa, poate pe maine te faci mai bine si atunci te poti relaxa, ca e ceva trecator.
Mulțumesc pentru răspuns, intr-adevar eu cel puțin am 'halit' doar din aperitiv, care a fost servit la ora 5 după-amiaza iar după n-am mai mancat efectiv nimic pana a2a zi. numai dans, bagat shot uri cu fetele, una alta, si din ora in ora ieseam la o tigara cu baietii am cam fumat ceva oricum, aproape un pachet de tigari chiar.
Deeaandreea9156 întreabă: